De grootste gids naar betonboringen

Vindt u het onder andere fijn als overlast tot een minimum beperkt wordt? Stubbe kan buiten stof en trillingen werken teneinde overlast tot ons minimum te beperken. U staat centraal, samen met uw wensen. Zagen, slopen, boren en frezen kan zijn vanwege een ieder

Wij spreken altijd vooraf ons redelijke verkoopprijs betreffende u af. Vraag een prijsopgave met wanneer u dan ook wilt begrijpen wat de via u dan ook bestelde klus u zal onkosten. Je ben op zoek naar ons festival specialistisch in boren, zagen, frezen en slopen. Kan ik voor je terug?

Toepassingen: sleuven, sparingen voor doorvoeringen en betonpalen, verminderen aangaande vloeren via ze in blokken te zagen, et cetera

Vanwege dit opruwen met betonvloeren beschikken over we ons bouchardeerkar voorzien met hardmetalen widia-koppen betreffende ons werkbreedte met plusminus 40 centimeter. Een randen met vloeren, daar waar een kar ook niet voor kan, worden handmatig door ons opgeruwd. De compressor en toebehoren nemen wij zelf mee. 

U kan alang 40 jaar rekenen op een topservice betreffende betonboorbedrijf Loomans. Met het competent personeel kan zijn ons nauwelijks klus te ingewikkeld en met het uitgebreide assortiment werktuigen zijn we overal op voorbereid! Nu ook volledige bediening in Limburg en West-Brabant.

Wij boren zowel elektrisch wanneer hydraulisch en mogen vonkvrij boren op plaatsen waar het is vereist.

We zorgen voor volledige oplevering: verwijderen en afvoeren van restmaterialen en proper achterlaten werklocatie. Protectie, netheid en het nakomen over de afspraken is ons vanzelfsprekendheid voor Loomans betonboringen.

Voor het boren betreffende gaten met diamant onderhouden wij incluis: het posten, verlijmen en leveren met ankerstangen. Lijmen aangaande verschillende gerenommeerde zien hebben we standaard op voorraad. Afhankelijk aangaande de wensen of welke betreffende de constructeur ofwel architect, zetten wij die zien in.

Het onderzoeken we. Naar aanleiding aangaande deze inspectie wordt vastgesteld welk gereedschap daar benodigd kan zijn vanwege de boorklus. Aan de hand over een maatvoering boren wij de gaten met een diamantboor.

De servicewagens zijn rijdende magazijnen die standaard alles met boord beschikken over wat bij ons opdracht nodig kan zijn: een apparaten natuurlijk, doch verder een gediamanteerde gereedschappen check here en zelfs - indien nodig - eigen stroom- en watervoorziening.

We boren gaten betreffende widia- of hardmetaalboren welke ook elektrisch indien lucht aangedreven bestaan. Hierbij verlijmen we staven, stekken of betonijzer met chemische lijm.

U dan ook kunt al 40 jaar rekenen op de topservice van betonboorbedrijf Loomans. Betreffende het deskundig medewerkers is ons nauwelijks onderneming te ingewikkeld en met ons uitgebreide collectie werktuigen bestaan wij overal op voorbereid! Nu ook volledige diensten in Limburg en West-Brabant.

Wanneer u dan ook een vaste trap wilt laten plaatsen en hiertoe ons gat in vloer moet laten vervaardigen of  gaten wilt beschikken over vanwege o.a. afzuigkappen, wasdrogers en badkamerventilatoren raakt u voor ons juiste goede adres.

Inzet: een betere ventilatie aangaande uw kruipruimte voor een snellere luchtstroming, zodat vocht- ofwel geurproblemen verdwijnen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *